Palvelin

Jaa vinkkejä tai hae apua keskustelualueeltamme tai ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen support@edicy.com

Palvelin

Onko olemassa kaistarajoituksia?

Kaistaa on varattu riittävästi käyttöösi.

Voinko käyttää Edicyä omilla palvelimillani?

Et voi, Edicy toimii ainoastaan omilla palvelimillamme.

Kuinka voin liittää oman domain-osoitteeni Edicyyn?

Aluksi sinun täytää olla Edicy Standard / Plus -käyttäjä jotta voit siirtää domainin sivuillesi.

Mene ”Asetukset” valikon kautta ”Osoitteet”-sivulle ja klikkaa ”Hae ilmaista domain-nimeä” ja klikkaa sitten ”Tuo osoite” ja kirjoita osoitteesi kenttään.

Site - /> Addresses

Kun olet saanut sivusi valmiiksi mene domainrekisteröintipalvelusi sivuille ja etsi valinta ”IP Forwarding” tai ”Modify an A-record”. Tämä löytyy yleensä kohdasta ”Advanced DNS Management”. Syötä arvoksi Edicyn IP-osoite 85.222.234.11. Voi viedä jopa 48 tuntia ennen kuin osoitteesi on kunnolla liitetty sivuusi. Voit myös pyytää palveluntarjoajaltasi apua osoitteen liittämisessä.

Maksoin Edicy Standard / Plus'in ja siirsin osoitteeni, mutta sivuni ei toimi, miksi?

Voi viedä jopa 48 tuntia kunnes osoitteesi on kokonaan siirretty. Tarkista että olet syöttänyt domainisi oikein menemällä ”Asetukset” valikon kautta ”Osoitteet”-sivulle ja klikkaa ”Lisää” tai ”Muokkaa” linkkejä tarvittaessa.

Haluan tietää enemmän teidän varmuuskopioinnin ja luotettavuuden tasosta.

Teemme täydellisen varmuuskopioinnin 24 tunnin välein ja ajamme jatkuvaa datan peilausta ollaksemme varmoja ettei tietoa katoa jos jotain vakavampaa tapahtuu. Ongelmat ovat osa internetiä ja kukaan ei voi täysin varautua niitä vastaan, mutta teemme kaiken mahdollisen pitääksemme Edicyn toiminnassa 99.9% ajasta. Tähän asti olemme onnistuneet tässä.

Tarjoaako Edicy sähköpostipalvelua?

Ei, Edicy ei tarjoa sähköpostipalvelua. Suosittelemme että käytät Googlen Gmail-palvelua sähköpostina, Gmail on hyvin luotettava ja turvallinen sekä omaa erinomaisen roskapostisuodattimen. Gmailin voit myös liittää omaan domainosoitteeseesi Google Appsin avulla joka on Googlen yrityspalvelu. Lue Google Apps and Gmail's guide

Jos teen sivuni Edicyllä, kuuluuko pakettiin webhotellipalvelu?

Kyllä, webhotelli on osa Edicyn palvelua.