Server

Krijg snel hulp of deel tips op ons support forum, of neem contact op met ons per email: support@edicy.com

Server

Is er een bandbreedte limiet?

Wij hanteren een redelijk gebruik als beleid voor het gebruik van bandbreedte.

Kan ik Edicy gebruiken op mijn eigen servers?

Nee u kunt alleen sites hosten op Edicy servers.

Hoe kan ik mijn domeinnaam doorgeven aan Edicy?

Om uw eigen domeinnaam door te geven moet u Edicy Standard / Plus gebruiker zijn. Ga naar “instellingen” - “adressen”. Klik dan op “Voeg een nieuw adres toe” - “importeer een bestaand adres”. Voer dan uw eigen domeinnaam in het veld in (www.uwdomein.com of vergelijkbaar).

Site - /> Addresses

Als u uw site heeft ingesteld in Edicy ga dan naar de site van uw domeinregistreerder en zoek de optie “IP forwarding” of “Modifying an A-record”. U kunt hier meestal de functie vinden genaamd “Geavanceerd DNS Beheer” , selecteer deze optie en vul het IP adres van Edicy in; 85.222.234.11. Het kan tot 48 uur duren voordat uw site goed doorgekoppeld is naar de Edicy servers.

Ik heb betaald voor Edicy en ik heb het web adres doorgeschakeld, maar het werkt niet, waarom?

Het kan tot 48 uur duren voordat een website compleet is doorgeschakeld. Om te controleren of u uw domeinnaam correct heeft ingevuld, ga naar “site” - “adressen” en klik op de opties “toevoegen” of “bewerken” indien noodzakelijk.

Ik wil graag meer weten over het niveau van uw backups en uptime service.

Elke 24 uur wordt er een volledige backup gemaakt en er wordt is sprake van constante data replicatie zodat we met extra zekerheid weten dat we geen data verliezen als er iets groots gebeurd. Storingen en incidenten maken deel uit van de online wereld en niemand kan zijn servers hiervoor 100% behoeden, maar we doen er alles aan op Edicy 99,9% van de tijd draaiende te houden en tot nu toe zijn wij daarin geslaagd.

Biedt Edicy een email service?

Nee, Edicy biedt geen email service. Wij raden aan om uw organisatie op te zetten via een google mail (gmail) account, gmail is erg betrouwbaar en veilig, biedt goede spam filtering en staat u toe om email te verzenden vanaf een aangepast e-mailadres. Bekijk Google Apps en de Gmail gebruiksaanwijzing om te zien hoe u email accounts kunt instellen voor bedrijven.

Als ik een website maak met Edicy, wordt deze dan automatisch online gezet?

Ja, het hosten behoort tot de service van Edicy.