Edicy
Iepazīstināšana ar jauno Edicy maksājumu izcenojumu plānu
Sveicināti! Mēs vienmēr esam cītīgi strādājuši, lai padarītu Edicy par vislabāko mājas lapu izveides rīku visā internetā. Kopš savas darbības uzsākšanas 2008. gadā, mēs esam izveidojuši ļoti daudz jaunu opciju un uzlabojumu.

Nesen mēs pievērsāmies savu izcenojumu plānam un izlēmām padarīt visu daudz elastīgāku. No 2012. gada 1. oktobra vienas maksas versijas vietā turpmāk būs divas maksas iesējas. Lūk, neliels pārskats:

Šobrīd Jūs izmantojat Profesionālo paketi. Profesionālajai versijai ir tādas pašas opcijas kā Paplašinātajai versijai, izņemot to, ka tajā ietilpst 5 GB uzglabāšanas vieta un palielinātas atlaides priekšapmaksas maksājumiem.

Līdz šim, izmantojot Profesionālo paketi, Jums bija jāmaksā 14 EUR mēnesī vai 96 EUR gadā. Jūsu patreizējā Profesionālā pakete darbosies līdz Jūsu abonēšanas termiņa beigām, savukārt pēc tam Jums būs iespēja izvēlēties starp kādu no jaunajām versijām. Profesionālās paketes pagarināšana ir šobrīd iespējama līdz 2012. gada 31. oktobrim. Pēc tam Profesionālās paketes iespēja tiks likvidēta, un Jums būs iespēja paaugstināt savu paketi uz Paplašināto versiju vai to mazliet pazemināt līdz Standarta versijai.

Tikmēr mēs nepārtraukti darbosimies pie tā, lai uzlabotu Edicy, un dalīsimies ieteikumos, kā padarīt Jūsu mājas lapu pievilcīgu un mūsdienīgu. Ja Jūs vēlaties būt lietas kursā par jaunumiem un par mūsu iecerēm, neaizmirstiet apmeklēt mūsu blogu!

Uz drīzu saraksti,
Edicy komanda