Viimased paar kuud on toonud Edicy'le mõned olulised täiendused, millest tahame selles uudiskirjas rääkida.

Edicy edasimüüjate programm

Möödunud nädalal andsime teada, et nüüd saab iga kasutaja ka ise Edicy edust osa saada, hakates müüma Edicy veebilehti. Alustamiseks tuleb ennast programmi kirja panna ja hakata Edicy't inimestele soovitama. Kui need inimesed siis Edicy'ga liituvad, saad meilt 25% nende esimesest sissemaksest.

Loe rohkem programmist või

Alumise tööriistariba täiendused

Muutsime Edicy alumisel tööriistaribal mõnede ikoonide asetust, et see loogilisemaks teha. Nagu kõrvalolevalt pildilt näha, on järjekord nüüd site-page-files (Eesti keeles Sait, Leht, Failid). Kui tahad muuta midagi kogu kodulehte puudutavat, näiteks aadressi või kasutajaid, siis leiad need valikud ikooni 'Sait' alt.

Kui soovid muuta midagi just sellel leheküljel, kus sa parasjagu viibid (asetust, pealkirja või seda, kas menüüs lehte näidatakse), saad seda teha ikooni 'Leht' alt. Varem 'Meedia' nime kandnud alajaotus on nüüd 'Failid', sest seal on lisaks meediale ka kõik dokumendid.

Edicy video

Uuenenud tuuri lehel näeb nüüd ka tutvustavat videot Edicy kohta: piltide ja tekstide lisamine, aadressi valimine jne. Kõik see inglise keeles eestlasliku aktsendiga.

"Kuidas teha" artiklid

Lisaks Edicy põhjalikule kasutajatoe osale oleme alustanud seeriat pikematest inglisekeelsetest kirjutistest meie ajaveebis, mis aitavad Edicy't paremini kasutada. Siin on nimekiri viimastest sissekannetest. Kui teile need meeldivad, siis hoidke meie blogil silma peal - selliseid artikleid tuleb veel!

Täname, et leidsite aega uudiskirja lugeda ning suur tänu ka Edicy kasutamise ja toetamise eest!

Edicy. Igaüks saab luua veebilehe. Edicy on Fraktal OÜ kaubamärk.

Ei soovi enam uudiskirju? Kustuta end Edicy kirjade saajate hulgast.